VREME

Vremenska napoved. Napoved vremena za Slovenijo, vreme danes, vreme jutri, vremenska slika, napoved vremena za sosednje pokrajine. Vreme v sliki in besedi. Vreme Slovenija, vreme Hrvaška, vreme Evropa, vreme svet. www.VREME.RTV.SI
VREME SLOVENIJA
vreme napoved
vreme podatki
vreme padavine
VREME HRVAŠKA
vreme napoved
vreme podatki
VREME EVROPA / SVET
vreme Evropa
vreme Bližnji vzhod
vreme Afrika

vreme Severna Amerika
vreme Srednja Amerika
vreme Južna Amerika
vreme Azija
vreme Avstralija
vreme Arktika
vreme Antarktika

VREME

vreme 10 dni

Vremenska napoved

Petek, 21.7.2017 ob 10h

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Danes bo povečini sončno, popoldne bo v notranjosti Slovenije nastalo nekaj vročinskih neviht. Najvišje dnevne temperature bodo od 28 do 34 stopinj C.

Jutri bo večinoma sončno, popoldne ali zvečer bo nastala kakšna vročinska nevihta. Pihal bo jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 15 do 21, najvišje dnevne od 30 do 36 stopinj C.

OPOZORILO

Do ponedeljka bo po nižinah sredi dneva in popoldne velika toplotna obremenitev.

OBETI

V nedeljo bo precej jasno in vroče. Popoldne ali zvečer bodo predvsem v severni Sloveniji možne vročinske nevihte. Še bo pihal jugozahodnik. V ponedeljek bo spremenljivo oblačno s krajevnimi padavinami, tudi nevihtami.

VREMENSKA SLIKA

Nad južno Evropo je območje enakomernega zračnega tlaka. Nevihtna fronta se zadržuje nad srednjo Evropo in občasno vpliva tudi na vreme na območju Alp. V višinah priteka nad naše kraje z jugozahodnimi vetrovi topel in občasno nekoliko bolj vlažen zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

Sončno in vroče bo, predvsem v Alpah bodo popoldne in zvečer nastale posamezne nevihte, ki se bodo danes na jugu Avstrije zavlekle v noč.


Vir: Državna meteorološka služba RS (meteo.si - ARSO)
2017-07-21 10:22


VREMENSKA OPOZORILA

Za podrobne podatke kliknite na spodnjo sliko.

meteo danes
meteo jutri
Danes
JutriVREMENSKA NAPOVED ZA VEČ DNIvreme danes
vreme jutri zjutraj vreme jutri vreme pojutrisnjem zjutraj vreme pojutrisnjem

 

   
Podatki so pridobljeni iz različnih virov, zato lahko med seboj odstopajo! Skrbnik spletne strani za njihovo točnost ne odgovarja.
Zaradi nekaterih tujih virov se opravičujemo za neprevedena besedila.

vreme 10 dni , vremenska napoved 10 dni , vreme 15 dni , vremenska napoved 15 dni , vreme Ljubljana , vreme v Ljubljani , vreme na Hrvaškem , vreme po Sloveniji