VREME

Vremenska napoved. Napoved vremena za Slovenijo, vreme danes, vreme jutri, vremenska slika, napoved vremena za sosednje pokrajine. Vreme v sliki in besedi. Vreme Slovenija, vreme Hrvaška, vreme Evropa, vreme svet. www.VREME.RTV.SI
VREME SLOVENIJA
vreme napoved
vreme podatki
vreme padavine
VREME HRVAŠKA
vreme napoved
vreme podatki
VREME EVROPA / SVET
vreme Evropa
vreme Bližnji vzhod
vreme Afrika

vreme Severna Amerika
vreme Srednja Amerika
vreme Južna Amerika
vreme Azija
vreme Avstralija
vreme Arktika
vreme Antarktika

VREME

vreme 10 dni

Vremenska napoved

Torek, 12.11.2019 ob 16h

NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek

Ponoči in jutri bo oblačno in deževno. Na Primorskem bo ponoči zapihal okrepljen jugo, tam so možne tudi nevihte z dolgotrajnimii nalivi.

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Zvečer bodo padavine prehodno oslabele. Ob morju bo zapihal okrepljen jugo. Ponoči in zjutraj se bodo padavine znova krepile, predvsem na Primorskem so možne tudi nevihte z nalivi.

Jutri bo oblačno z dežjem, ki bo proti večeru oslabel. Ponekod v alpskih dolinah bo dež prešel v sneg. Temperature bodo od 6 do 12, v alpskih dolinah malo nad 0 °C.

OPOZORILO

V noči s torka na sredo bodo predvsem v jugozahodni Sloveniji nastajali krajevni in dolgotrajni nalivi. Sunki južnega vetra bodo tam lahko presegali 70 km/h.

Visoko bo tudi plimovanje morja.

OBETI

V četrtek bo zmerno do pretežno oblačno. Popoldne bo od juga znova začelo deževati. V petek bo na zahodu oblačno in deževno, na vzhodu pa spremenljivo oblačno in večinoma suho. Na Primorskem bo pihal zmeren jugo.

VREMENSKA SLIKA

Nad osrednjim Sredozemljem je izrazito ciklonsko območje, ki se bliža Jadranu. Pri tleh bo z vetrovi vzhodnih smeri še naprej dotekal zelo vlažen zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

Jutri bo sprva oblačno s padavinami, ob Jadranu bodo možne tudi posamezne nevihte. Dež bo popoldne slabel.


Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje
2019-11-12 16:00


VREMENSKA OPOZORILA

Za podrobne podatke kliknite na spodnjo sliko.

meteo danes
meteo jutri
Danes
JutriVREMENSKA NAPOVED ZA VEČ DNIvreme danes
vreme jutri zjutraj vreme jutri vreme pojutrisnjem zjutraj vreme pojutrisnjem

 

   
Podatki so pridobljeni iz različnih virov, zato lahko med seboj odstopajo! Skrbnik spletne strani za njihovo točnost ne odgovarja.
Zaradi nekaterih tujih virov se opravičujemo za neprevedena besedila.

vreme 10 dni , vremenska napoved 10 dni , vreme 15 dni , vremenska napoved 15 dni , vreme Ljubljana , vreme v Ljubljani , vreme na Hrvaškem , vreme po Sloveniji